Pala Petfood

Pala Raw Dog Food recipe 2.) Kana & Lohi - kaiken ikäisille koirille 100 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,50 550
Määrä: kpl

Tuotteet valmistetaan ilma-kuivaamalla miedolla lämmöllä säilyttäen vitamiinit ja hivenaineet.

Pala on helppo tapa syöttää raakaa, sitä ei tarvitse sulattaa tai esivalmistella. Palaa voi käyttää täysravintona, makupaloina tai ruuan lisänä. 

Pala säilyy huoneen lämmössä, pussin avaamisesta 2 viikkoa

Kana ja lohi. Herkullinen ja vatsaa hellivä yhdistelmä kokonaista kanaa ja lohta sekä tuoreita kasviksia, merilevää, kurkumaa, mustaa valkosipulia, yrttejä ja luonnollisia lisäravinteita.

Ainekset:  Kana (52 %), lohi (30 %), porkkana, punajuuri, selleri, parsakaali, merilevä, kurkuma, persilja, mustikka, karpalo, lohiöljy, vehnäoras, munankuori, musta valkosipuli, mustapippuri. Ei lisäaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.

Koostumus:

Raakaproteiini

45%

Raaka rasva

27%

Raakakuitu

2%

Kosteus

12%

Tuhka

7%

Hiilihydraatit

7%

Kalsium (Ca)

 2%

Fosfori (P)

 1%

CA : P

 2:1

Omega 3 rasvahapot

 3%

Omega 6 rasvahapot

 4%

kcal ME / Kg 4523

100 % luonnollista ja raakaa

Vatsaystävällisistä ja hyvin imeytyvistä raaoista raaka-aineista, jotka sisältävät paljon proteiinia, hivenaineita, vitamiineja ja rasvahappoja. Mahdollisimman vähän käsiteltyinä niin että raaka-aineissa on ravintoaineet tallella. Kun syötät Palaa, huomaat pian miksi se on parempaa kuin pitkälle jalostettu teollinen ruoka.

 

Koirat ja kissat pärjäävät parhaiten proteiinipohjaisella ja lajityypillisellä ruoalla

Täysravintoruokamme reseptit sisältävät vähintään 82 % vatsaystävällisiä raakoja lihoja ja kalaa, 13-14 % kasviksia ja marjoja ja 3-4 % luonnon tehoaineita. Emme käytä lainkaan viljoja tai muita täyteaineita ja Palan rasvahapot tulevat lihasta.

Miten Palaa tehdään?

Pientuotantoprosessimme on suunniteltu niin, että raaka-aineiden ja ainesten mahtavat ominaisuudet ja ravintoarvot saataisiin talteen täydellisesti.

Työ aloitetaan ainesosien tarkalla mittaamisella reseptin ja valmistuserän koon mukaan. Yhteen kiloon Palaa käytetään noin kolme kiloa raaka-aineita. Ainesosat sekoitetaan hyvin ja hienonnetaan.

Hienonnettu seos lähtee seuraavaksi steriiliin kuivattamoon, missä se kuivuu hitaasti matalassa lämpötilassa, kunnes se on saavuttanut ihanteellisen kosteusprosentin. Hienovarainen prosessi saa ruoka-aineet säilymään niin, että proteiinit, entsyymit ja aminohapot pysyvät ehjinä. Seoksen kuivuttua se leikataan tuttuun Pala-muotoon ja pakataan saman tien, jotta tuoreus säilyy.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.