Mush ja MurreMix

50601 Murren Sikakasvis-Mix 9 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
44,00 €
Määrä: kpl

Koiran luonnonmukaiseen ruokintaan suunniteltu Murren Sikakasvis-mix. Sisältää sian lihaa ja sydäntä sekä vihreitä kasviksia. Pellavansiemen- ja rypsiöljy Omega 3-6 ja E-vitamiinien saantiin. Merilevästä luonnollisesti vitamiineja ja hivenaineiden täydennystä. Kotimainen mustaherukka vitamiinien täydennykseen. Jauhetuista mustaherukan siemenistä hyviä vaikutuksia iho-ongelmiin.

Sikakasvis-mix on runsaasti kasviksia sisältävä pehmeä lihaa ja kasviksia sisältävä raakapakasteateria. Sikakasvis-mixiä voi käyttää ateriana sellaisenaan tai yhdistellen muuhun ruokintaan, kuten kotiruokaan, kuivamuonaan tai antaa lisukkeena pureskeltavaksi lihaisia luita. Tämä ateria on raakaruokinnassa ns pehmeä ateria, joten Sikakasvis-mix voi olla avuksi, mikäli koirasi on saanut poikkeuksellisesti liikaa luuta ja vatsa on tämän seurauksena kovaa. Sikakasvis-mixin runsas neste- ja kuitumäärä auttaa suolistokuormaa pehmenemään ja liikkumaan helpommin.

Ja mikä tärkeintä; Murren Sikakasvis-mix on erinomaisen maistuva!

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä. 

Ateria on osa kokonaisruokavaliota. Luuttomia lihakasvisaterioita tulisi olla 50–70 % lemmikkisi ruokavaliosta.

Koostumus
Sika (liha, -sydän, -luu ja -rusto (luumateriaali 1,5 %)), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), rypsiölyöljy, merilevä,pellavansiemenöljy, mustaherukka, sitruskuitu.

Ravintoaineet / 100 g
proteiini 10,29
rasva 10,83
tuhka 2,65
kosteus 72,18
Kalsium 1,06
fosfori 0,74
Energia 644 KJ / 154 Kcal

Voidaan käyttää sellaisenaan tai antaa lisäenergian lähteenä muun ruoan yhteydessä. Tämä on osa kokonaisruokavaliota. Suositellaan käytettäväksi vaihtelevasti muiden Murren Classic-aterioiden kanssa. Valmistuspäivä löytyy pakkauksesta. Tuote säilyy 18 kk valmistuspäivästä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.