Abaron

Abaron Tasty Bits Chicken Grain-Free (puolikostea) koiran täysravinto 1,5 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
15,90 €
Määrä: kpl

Abaron Tasty Bits Chicken Grain-Free (viljaton ja maissiton) on erittäin maistuva pehmeärakeinen puolikostea koiran täysravinto. Se on täysin viljaton ja sen pääraaka-aineena korkealaatuinen tuorekananliha. Valmistusaineista 70 % on korkealaatuisia eläinkunnan tuotteita, kuten kanaa, kalaa ja kananmaksaa. Lisäksi se sisältää merilevää, siemeniä ja yrttejä, sekä mineraalit ja vitamiinit ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia.

KOOSTUMUS: Raakavalkuainen 26,0%, Raakarasva 15,0%, Hehkutusjäännös (mineraalit) 8,1%, Raakakuitu 2,1%, Kosteus 18,0%, Kalsium 1,3 %, Fosfori 1,1%, Vitamiini A 18 000 ky, Vitamiini D3 1200 ky, Vitamiini E 160 mg, Sinkki 70 mg, Kupari 13 mg, Jodi 3,5 mg, Seleeni 0,15 mg.

VALMISTUSAINEET: Tuore kananliha 40%, kuivattu kananliha, hernetärkkelys, peruna, kuivattu kala, kananrasva, kuivattu juurikaskuitu, kananmaksauute, hiiva, natriumkloridi, kuivattu merilevä, MOS, Yucca Schidigera kasviuute, maarianohdakesiemen, granaattiomena, kuivattu ruusunmarja, mineraalit ja vitamiinit. Valmistettu Italiassa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.