Marsun ruoka

Altromin marsupet 1 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
5,50 €
Määrä: kpl

Altromin marsu pet ylläpitorehu on suunniteltu jatkuvassa ruokinnassa käytettäväksi ylläpitorehuksi. Se on tarkoitettu yli 10 viikon ikäisille marsuille. Kehittämisessä on tähdätty optimaalisen ravintosisällön saavuttamiseen.

Ominaisuudet ja edut • Koostumus on vakioitu • Kaikkia raaka-aineita ja mahdollisia jäämiä kontrolloidaan järjestelmällisesti • Tuotteesta ylläpidetään kattavaa, selväkielistä dokumentointia • Tuote perustuu määriteltyihin standardeihin, jotka ovat helposti saatavilla • Tuote noudattaa toleranssirajoja, jotka ovat helposti saatavilla • Altromin vakioidulla tuotteella varmistat eläimen lisääntymisen ja hyvinvoinnin, vertailukelpoisuuden ja näin myös GLP-säännösten mukaisuuden Ruokintaohje Altromin marsu kasvatus rehu sisältää kaikki terveydelle välttämättömät ravinteet. Rehua tulisi olla vapaasti saatavilla yhdessä raikkaan veden kanssa.

Rehun kulutus g/päivä kasvuvaihe aikuinen marsut 30-50 50-70 Rehun kulutusvaihtelut johtuvat eläimen perimän vaikutuksesta elimistön imeytymiskykyyn. Säilytys viileässä ja kuivassa, hyvin tuulettuvassa tilassa. Rehu ei saa altistua tuholaisille tai hyönteisille. Rehun olomuoto: 4,5 mm pelletti Altomin marsurehut eivät sisällä eläinpohjaisia aineita.

Ravinteet Raakavalkuainen 14,0 % Raakarasva 2,0 % Raakakuitu 19,0 % Hehkutusjäännös 8,0 % Kivennäiset Kalsium 1,0 % Fosfori 0,5 % Vitamiinit ja hivenainelisät A-vitamiini 20 000 IU/kg D3-vitamiini 800 IU/kg E-vitamiini 100 mg/kg C-vitamiini 1700 mg/kg Kupari 5 mg/kg Raaka-aine koostumus Alfalfa Soija Vilja (vehnä, vehnälese) Kivennäisainelisä Vitamiinilisä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.