Marsun ruoka

Altromin marsupet 12,5 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
47,00 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Altromin marsu pet ylläpitorehu on suunniteltu jatkuvassa ruokinnassa käytettäväksi ylläpitorehuksi. Se on tarkoitettu yli 10 viikon ikäisille marsuille. Kehittämisessä on tähdätty optimaalisen ravintosisällön saavuttamiseen.

Ominaisuudet ja edut • Koostumus on vakioitu • Kaikkia raaka-aineita ja mahdollisia jäämiä kontrolloidaan järjestelmällisesti • Tuotteesta ylläpidetään kattavaa, selväkielistä dokumentointia • Tuote perustuu määriteltyihin standardeihin, jotka ovat helposti saatavilla • Tuote noudattaa toleranssirajoja, jotka ovat helposti saatavilla • Altromin vakioidulla tuotteella varmistat eläimen lisääntymisen ja hyvinvoinnin, vertailukelpoisuuden ja näin myös GLP-säännösten mukaisuuden Ruokintaohje Altromin marsu kasvatus rehu sisältää kaikki terveydelle välttämättömät ravinteet. Rehua tulisi olla vapaasti saatavilla yhdessä raikkaan veden kanssa.

Rehun kulutus g/päivä kasvuvaihe aikuinen marsut 30-50 50-70 Rehun kulutusvaihtelut johtuvat eläimen perimän vaikutuksesta elimistön imeytymiskykyyn. Säilytys viileässä ja kuivassa, hyvin tuulettuvassa tilassa. Rehu ei saa altistua tuholaisille tai hyönteisille. Rehun olomuoto: 4,5 mm pelletti Altomin marsurehut eivät sisällä eläinpohjaisia aineita.

Ravinteet Raakavalkuainen 14,0 % Raakarasva 2,0 % Raakakuitu 19,0 % Hehkutusjäännös 8,0 % Kivennäiset Kalsium 1,0 % Fosfori 0,5 % Vitamiinit ja hivenainelisät A-vitamiini 20 000 IU/kg D3-vitamiini 800 IU/kg E-vitamiini 100 mg/kg C-vitamiini 1700 mg/kg Kupari 5 mg/kg Raaka-aine koostumus Alfalfa Soija Vilja (vehnä, vehnälese) Kivennäisainelisä Vitamiinilisä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.