Uusi
Hammashuolto

DENTICKS ORIGINAL PURUTIKKU pss

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
2,50 €
Määrä: kpl

Best Friend Denticks Original purumakupalassa on yksinkertaiset, herkulliset ja 100% kasvipohjaiset raaka-aineet. Viljaton purutikku on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia pääosin perunasta. A- ja D –vitamiinit auttavat ylläpitämään terveyttä. Perinteinen purutikku tarjoaa paljon kosketuspintaa koiran hampaisiin ja kasvikuitujen kitka tehostaa mekaanista puhdistusta. Best Friend Denticks Original tarjoaa paljon iloa ja pitkäkestoinen purunautinnon.

Koostumus:

kasviperäiset sivutuotteet, kivennäiset, hiivat, rasvat ja öljyt.Ravintoainesisältö: valkuainen: 6,0 %, rasvapitoisuus: 1,5 %, raakakuitu: 2,0 %, hehkutusjäännös: 8,0 %, kosteuspitoisuus: 18,0 %.Lisäaineet: ravitsemukselliset (A-vitamiini: 2000 IU/kg, D3-vitamiini: 200 IU/kg), teknologiset (säilöntäaineet), sensoriset (väriaineet).

Vitamiinit:

A-vitamiini: 2000 IU/kg, D3-vitamiini: 200 IU/kg

Luonnolliset antioksidantit:

teknologiset säilöntäaineet, sensoriset väriaineet

Käyttö:

Käyttö: Kaikille koirille sopivia purutikkuja hampaiden ja ikenien terveyden ylläpitoon. Tarjoa 1-2 kpl päivässä, riippuen koiran koosta. Varmista että koiralla on aina raikasta vettä tarjolla. Valvo koiraasi kun sillä on purutuote. Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.