ANF

ANF Holistic Adult, Kana 3 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
23,00 €
Määrä: kpl

 

ANF Holistic Adult 
erittäin maistuva holistinen 
kananlihapohjainen täysravinto 
aikuisille koirille - ylläpitää koiran 
nivelien hyvää terveyttä ja kuntoa

Holistista ravitsemusta

ANF  Holistic  Adult  Canine - korkealaatuinen holistinen koiran täysravinto. Se on erittäin maistuvaa kananlihapohjaista täysravintoa ja se sisältää mahan hyvinvointia edistäviä kuivattuja maitohappobakteereita, probiootteja, kalaöljyä, pellavansiementä, merilevää ja Yucca Schidigera -kasviuutetta turvataksemme koirallesi vain parasta mahdollista ravitsemusta. Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvää turkin kuntoa. Se sisältää runsaasti arvokkaita omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM:ää ylläpitämään koiran nivelien hyvää terveyttä, kestävyyttä ja vähentäen iän tuomaa niveljäykkyyttä. Erittäin sulavana ravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan 1.raaka-aineena ja 3.raaka-aineena on arvokas korkealaatuinen kananliha. Se on hyvää kokonaisvaltaista ravitsemusta, mutta se ei kuitenkaan sisällä vehnää, maissia, tomaattia, linssiä, soijapapua, eikä kasvivalkuaistiivisteitä. Se onkin valmistettu vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan ruoan tuoksun ja herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat. Se soveltuu erinomaisesti koirille, joille haluat tarjota vain parasta mahdollista ravitsemusta.

ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.

Ruokintataulukko (päivittäiseen ruokintaan):

 

 

 

Koiranpaino

Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.

 

 

 

  1 - 3 kg.

35 - 75 g. 0,8 - 1,7 dl. / pv.

  3 - 10 kg.

75 - 170 g.  1,7 - 3,9 dl. / pv.

10 - 25 kg.

170 - 305 g. 3,9 - 6,9 dl. / pv.

25 - 35 kg.

305 - 375 g.  6,9 - 8,5 dl. / pv.
35 - 45 kg. 375 - 445 g. 8,5 - 10,1 dl. / pv.

> 45 kg.

445 g. + 6 g. / kg. 10,1 dl. + 1 dl. / 7,3 kg.

 

 

Analyysitakuu:
 

Raakavalkuainen

24,00

 %

Raakarasva

15,00

 %

Raakakuitu

4,30

 %

Kosteus

10,00

 %

Hehkutusjäännös (tuhka)

8,50

 %

Kalsium (Ca)

1,60

 %

Fosfori (P)

1,0

 %

Kupari (Cu)

10,00

 mg/kg

Vitamiini A

27.535  ky/kg Vitamiini D 2.163  ky/kg

Vitamiini E

100  ky/kg Vitamiini C 175  mg/kg

Alfalinoleenihappo (Omega 3)

0,81  % Linolihappo (Omega 6) 2,63  %
Glukosamiini 340,0  mg/kg Kondroitiini 240,0  mg/kg
 

 

Valmistusaineet:
Kuivattu kananliha (29 %), täysjyväriisi, kananliha (8 %), juurisikuri, kananrasva (antioksidantit: tokoferolit), kaura (6,5 %), sinimailanen, kuivattu kala, kuivattu kananmuna (1,2 %), pellavansiemen, kananmaksauute, kalsiumkarbonaatti, lesitiini, kaliumkloridi, natriumkloridi, kalaöljy, merilevä (0,2 %), koliinikloridi, alfatokoferoliasetaatti (vitamiini E), Glukosamiini, MSM (metyylisulfonyylimetaani, rikkiaminohappo), Yucca schidigera -kasviuute, kondroitiini sulfaatti, askorbyylimonofosfaatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, vitamiini B12, vitamiini A, niasiini, natriumseleniitti, vitamiini D3, biotiini, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), riboflaviini (vitamiini B2), pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), kalsiumjodaatti (jodin lähde), foolihappo. PROBIOOTTI: Enterococcus faecium. Valmistusmaa: Englanti.

 

Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.