Ke-Hu lelut UUTUUS

Ke-hu Atomi XS

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
17,50 €
Määrä: kpl

Ke-hu Atomi on vetolelu suositulla verkkopallolla ja joustavalla kahvalla.

Ke-hu Atomi -vetolelusta löytyy monen koiran suosikiksi noussut verkkopallo. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. 

Ke-hu Atomi -palkkalelussa on JW Petsin laadukas verkkopallo, joka on saanut ulkomuotonsa ja nimensä hiiliatomin mukaan. Pallo on joustava ja pehmeä, koiran on hyvä ottaa siitä kiinni vetoleikeissä. Pallon sisälle voi halutessaan laittaa nameja.

Kokotaulukko
XS - Pallon korkeus n. 4,5 cm. Pienille roduille.
M - Pallon korkeus n. 8,5 cm. Keskikokoisille ja suurille koirille.
L - Pallon korkeus n. 13 cm. Suurille koirille.
XS-kokoisen lelun kokonaispituus on n. 33 cm.
M-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 38 cm.
L-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 39 cm. 

Ke-hu Atomi pallon kestävyys on hyvä ja se sopii kovempaankin puruotteeseen.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain. 
Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa. 
Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.