Ke-Hu lelut UUTUUS

Ke-hu Tennis S

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
17,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.

Joidenkin koirien mielestä tennispallo on maailman paras asia! Ke-hu Tennis lelujen pallot ovat vinkuvia tennispalloja, mutta koska pallojen läpi kulkee nauha, on vinku astetta vaimeampi kuin pelkässä pallossa. Palloa seuraa tekoturkiskaistale, kahvassa jousto ja käsiosassa fleeevuori.

Kokotaulukko
S - Pallon korkeus 4 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Medikokoisille koirille.
M - Pallon korkeus 6 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Tavallisen kokoinen tennispallo.

Huom! Valitettavasti emme voi antaa takuuta pallon vingulle. Koiran hampaan lävistäessä vingun se vaikenee. Joten Ke-hu Tennis on tennispallolelu, jossa on bonuksena vinku, koiran otteista riippuu kauanko tämä lisäominaisuus on käytössä.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.