Luonnotar pihkasalva

Luonnotar Pihkasalva 15 % 15 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
12,95 €
Määrä: kpl

15 ml     15 %

Luonnotar Pihkasalva sisältää passiivista kuusenpihkaa puhtaista Lapin ikimetsistä (15 %), neitsyt oliiviöljyä, kotimaista mehiläisvahaa ja sheavoita.

Kaikki ainesosamme ovat luomulaatuisia. Emme käytä tuotteissamme lisättyjä väri- tai säilöntäaineita.

Ei sovellu hartsiyliherkille pihkassa luontaisesti esiintyvien hartsien vuoksi. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile salvaa ensin pienelle huomaamattomalle ihoalueelle.

 

Koirien hoidosta

Luonnotar Pihkasalva sopii kaiken karvaisille perheenjäsenille

Luonnotar Pihkasalva on saavuttanut suuren suosion erityisesti koira- ja hevosihmisten keskuudessa. Siitä on nopeasti tullut monen eläinihmisen luottotuote, jolla hoituu kaikki päivittäisestä ihonhoidosta erilaisiin naarmuihin, hiertymiin ja ihottumiin.

Luonnotar Pihkasalva on tehokas tassusalva ja apu moniin parhaan ystäväsi ihopulmiin!

 

Luonnotar Pihkasalva on turvallinen, hellävarainen ja tehokas hoito kovettumia, halkeamia, haavoja, hiertymiä, ihottumia yms. vastaan. Salva onkin erityisen suosittu tassusalvana sillä se pehmittää kovettuneet ja halkeilevat anturat, vahvistaa ohentunutta ihoa ja rauhoittaa punoittavat tassunpohjat ja varpaanvälit nopeasti.

Pihkasalvalla hoidat myös monet koirasi pienet tapaturmat kuten erilaiset ihorikot, hiertymät yms.  Monet ovat saaneet apua pitkittyneisiin ihopulmiin tai kroonisten sairauksien oireiluun kuten sitkeään hiivatulehdukseen, jopa vaikeaan furunkuloosiin tai pitkittyneen haavan hoidossa.

Moni koiranomistaja on nykyisin valveutunut ja haluaa välttää viimeiseen asti mahdollisesti ikäviäkin sivuvaikutuksia tuovia antibiootteja ja kortisonia. Osa koirista on niille yliherkkiä, tai sivuvaikutukset aiheuttavat sekundaarisia sairauksia ja vaivoja. Jotkut saattavat saada esimerkiksi antibiootista vatsavaivoja joita joudutaan sitten hoitamaan ja lääkitsemään erikseen, jotta vältytään muilta sairauksilta kuten suolistotulehdukselta. Yksi ikävä seuraus antibioottien runsaasta käytöstä on antibiooteille vastustuskykyiset bakteerit. Pihka taistelee tunnetusti tulehduksia aiheuttavia bakteereja ja hiivoja vastaan, ja tehoaa jopa moniin sellaisiin bakteereihin joihin antibiootti ei pysty.

Luonnontuotteiden tehoon on onneksi alettu heräämään eläinlääkäreiden keskuudessa ja  moni eläinlääkäri käyttääkin nykyään pihkaa monipuolisesti erityisesti antibioottien sijasta. Ihmispuolellahan pihkaa on käytetty jo pitkään ja monet sairaalat käyttävät pihkaa mm. vaikeiden leikkaus- ja makuuhaavojen hoidossa. Nykyisin onkin koirille saatavana useita pihkaa sisältäviä tuotteita. Luonnotar Pihkasalva tarjoaa vaihtoehdon joka on 100% luonnonmukainen, puhtaista ja korkeatasoista raaka-aineista valmistettu, turvallinen, hellävarainen ja tehokas.  Huolella valittu ja korkeatasoinen salvapohjamme on täynnä ihoa rauhoittavia ja uudistavia ainesosia.

 

Pihkasalvan käyttökohteet koiralle

Luonnotar Pihkasalvaa käytetään koirilla erilaisten haavojen, hiertymien, hiiva- ja bakteeritulehdusten sekä ihottumien kuten märkäihottuma, furunkuloosi yms. hoitoon. Erityisen tehokasta pihkasalva on hyönteisten pistojen ja puremien hoitoon. Pihkasalva rauhoittaa kutinan välittömästi ja estää pistoskohtia tulehtumasta. Käytä salvaa myös jo alkaneiden tulehdusten hoitoon.

Käyttöohje

Yleistä

Leikkaa karvat lyhyeksi hoidettavalta alueelta, mikäli mahdollista. Näin alueen puhtaana ja kuivana pitäminen helpottuu. Puhdista alue mieluiten suihkuttelemalla sitä viileällä vedellä muutaman minuutin ajan. Älä käytä alueen puhdistamiseen muuta kuin vettä tai nimenomaan koirien haavanhoitoon tarkoitettua tuotetta. Puhdista sen jälkeen varovasti alue mahdollisesta tulehduseritteestä. Kuivaa iho hoidettavan alueen vierestä  varovaisesti taputtelemalla, ihoa venyttämättä. Itse hoidettavaa aluetta ei tarvitse erikseen kuivata, mikäli ko.haava tai tulehtunut alue. Anna sen kuivua puhdistuksen jälkeen itsekseen, ennen pihkasalvan levitystä. Tassut tulee kuitenkin kuivata, erityisesti tassunpohjat sekä varpaanvälit joiden kuivaaminen käy hellävaraisimmin kevyesti painelemalla. Vältä tällöinkin suoraan ärtyneen ja tulehtuneen alueen suoraa kontaktia, ihon venyttämistä tai hankaamista.
 

Käyttö

Levitä puhdistetulle, kuivalle iholle ohut kerros pihkasalvaa 1-3 krt päivässä.  Ota salvaa pieni määrä puhtaalle haavataitokselle ja taputtele salva hellävaraisesti hoidettavan ihoalueen päälle. Tarvittaessa peitä hoidettava alue puhtailla haavalapuilla ja -sidoksilla. Tassuja voi suojata tarkoitukseen suunnitelluilla sukilla. Tarkista alue vähintään kerran päivässä ja vaihda mahdolliset sidokset aina uusiin ja puhtaisiin. Tarkkaile päivittäin tulehduksen merkkejä, joita ovat punoitus, runsas erittäminen, paha haju, alueen kuumotus ja koiran kuume. Seuraa koirasi lämpöä mieluiten päivittäin. Mikäli koirallesi nousee kuumetta, ota yhteys eläinlääkäriin varmuuden vuoksi.

Luonnotar Pihkasalva rauhoittaa kutinaa tehokkaasti. Mikäli koirasi pyrkii silti nuolemaan hoidettavaa aluetta, tulee se estää joko suojaamalla hoidettava alue tai tarkoitukseen suunnitellulla kaulurilla.

Esteitä käytölle

Ainoa este käytölle on yliherkkyys hartsille, joita pihkassa luontaisesti esiintyy. Herkkyyttä tavataan ajoittain myös koirilla. Jos olet epävarma asiasta, voit levittää salvaa ensin pienelle ihoalueelle ja seurata, alkaako iho reagoimaan hartsiin. Yliherkkyys näkyy useimmiten paikallisena ihon oireiluna kuten ihottumana. Vakavat oireet ovat harvinaisia.

 
Mikäli oireet eivät helpotu salvan käytöstä huolimatta viikon sisällä hoidon aloittamisesta tai ne pahenevat, ota yhteyttä eläinlääkäriin. Noudata aina ensisijaisesti eläinlääkärin ohjeita koirasi hoidon suhteen.

Valmistettu käsityönä Suomessa

Valmistaja:

Lohinivan LuonnonVoima Oy 

Lahti 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.