Mush ja MurreMix

50607 Murren hepo-mix 500g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,80 380
Määrä: kpl

Erityisesti allergisille koirille suunniteltu, mutta kaikille sopiva Murren Hepo-Mix. Täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan hevosen lihaa, jauhettua hevosen rustoluumateriaalia 6%, sisäelimiä ja vihreitä kasviksia. Kotimainen camelina-öljy luonnollisena Omega 3-6, sekä E-vitamiinin lähteenä. Kotimaisesta nokkosesta luonnollisessa muodossa mm. magnesiumia, kaliumia ja rautaa.

Hepo-Mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on suunniteltu erityisesti allergisen koiran eliminaatiodiettiin. Useimmat allergiset koirat sietävät hyvin hevosen lihaa ja vihreitä mietoja kasviksia. Hepo-Mix on täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan hevosen lihaa (mukana paistilihat), jauhettua hevosen rustoluumateriaalia 6%, sisäelimiä ja vihreitä kasviksia. Hevosen liha on hyvä- laatuista ja proteiinipitoista, jolloin se sopii hyvin aktiivisten koirien ruokintaan. Ateriaan on lisätty luonnolliseksi kalsiumin lähteeksi pieni määrä hevosen jauhettua luumateriaalia.

Koostumus
Hevonen(liha, keuhko, luu, maksa, sydän, rasva, perna, rusto (luumateriaali 6%)), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku),camelinaöljy, sitruskuitu ja nokkonen.

Ravintoaineet / Analytiska beståndsdelar/100g
proteiini / råprotein: 15,3
rasva / råfett: 10,3
kosteus / vatten: 68,6
kalsium/kalcium: 1,2
fosfori/fosfor: 0,7

Rehuaine koirille. Vain lemmikkieläinrehuksi. Säilytetään alle -18 C. Sulatetaan erillään elintarvikkeista.

Suositellaan käytettäväksi vaihtelevasti muiden MurrenClassic-aterioiden kanssa. Runsas luumäärä kokonaisruokavaliossa voi aiheuttaa ummetusta ja koiran uloste voi olla liian kovaa. Silloin ruoka-annokseen tulee lisätä luutonta lihaa, kasviksia tai keitettyä tattaria."

Valmistuspäivä löytyy pakkauksesta. Tuote säilyy 18 kk valmistuspäivästä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.