Pakasteet

50034 Mush Nauta-mix 500 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
2,40 €
Määrä: kpl

MUSH B.A.R.F. Basic® Nauta-mix. 

KOOSTUMUS: Suomalainen nauta (maha, liha, keuhko, rusto, jänne, sydän, maksa, munuainen, luu), salaatti, kurkku, camelinaöljy.

Annoskoko:Anna koirallesi päivittäin BARF-annos, joka vastaa 2–5 % täysikasvuisen koiran painosta. Lähtökohta täysikasvuisen koiran kohdalla voi olla esimerkiksi 2,5 %. Jokainen koira on kuitenkin yksilö, ja optimaalinen annoskoko riippuu muun muassa iästä, aktiivisuudesta, aineenvaihdunnasta ja elinympäristöstä. Seuraa aktiivisesti lemmikkisi terveyttä. Jos koira näyttää laihalta, anna sille enemmän ruokaa. Jos taas koiran paino nousee, anna ruokaa maltillisemmin.

Suosittelemme, että omia yhdistelmiä vaihdellaan viikoittain. Ravintoaineet
/100 g
Energia
715 kJ / 171 Kcal
Proteiini
14.90g
Rasva
11.70g
Kalsiumia
0.81g
Fosforia
0.48g
Kosteus
68.90g
Tuhka
2.80 g
MUSH koiranruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineemme tulevat luotettavilta toimittajilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjoilla. Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on ne käytettävä 12 tunnin kuluessa sulatuksesta. On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa: kuumentuessaan luuaines kovettuu ja voi siten olla jopa vaarallista koiralle.

Tuotteet suositellaan säilytettäviksi -18 -asteessa, erillään muista elintarvikkeista.

Tuotteet säilyvät 18 kuukautta. Tarkka merkintä viimeisestä käyttöpäivästä löytyy pakkauksesta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.