Koiran puruluut ja herkut

Racinel Denticks viljaton purutikku vihreä S 16g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
0,40 €
Määrä: kpl

Suun ja hampaiden kunnolla on vaikutusta koiran hyvinvointiin. Pureskelu on koirille luontaista ja taistelussa hammaspeikkoa vastaan se on suositeltavaakin, sillä pureskelu auttaa pitämään hampaat ja ikenet hyvässä kunnossa. 

Racinel Denticks-purutikut ovat täysin kasvipohjaisia ja hammasystävällisiä puruherkkuja ja sopivat muotojensa ja kokojensa puolesta kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille, myös pennuille. Racinel Denticks –hammastuotteet on suunniteltu puhdistamaan hampaiden välit sekä ienrajat ja pitämään hengityksen raikkaana.

Hampaat on hyvä puhdistaa päivittäin ja koska Racinel Denticksit ovat vähärasvaisia, ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön terveellisenä lisänä. 

  • Viljaton purutikku
  • Väri täysin luonnonmukainen
  • Täydennysrehu kaikille koirille
  • Paino 16g (S)

Koostumus: Kasviperäiset sivutuotteet, kivennäiset, hiivat, rasvat ja öljyt. Lisäaineet: Ravitsemukselliset: A-vitamiini: 2000 IU/kg, D3-vitamiini: 200 IU/kg. Sisältää säilöntäaineita ja väriaineita. Ravintoaineet: Valkuainen: 6,0%, Rasvapitoisuus: 1,5%, Raakakuitu: 2,0%, Hehkutusjäännös: 10,0%, Kosteuspitoisuus: 18,0%.

Käyttö: Kaikille koirille sopiva purutikkuhampaiden ja ikenien terveyden ylläpitoon. Tarjoa 1-2 kpl päivässä koiran koon mukaan. Varmista että koiralla on aina raikasta vettä tarjolla. Valvo koiraasi kun sillä on purutuote.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.