Marsun ruoka

VadiGran Terra expert marsun ruokakuutio 2 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
10,95 €
Määrä: kpl

VadiGran Terra expert Marsun ruokakuutioa 2kpl, yhteispaino 800g.

Terra expert kuutiot ovat täysravintoa marsuille.

Kestävät jopa 2 viikkoa

- Prebiootteja

- EI lisättyä sokeria

- EI keinotekoisia väri- tai makuaineita

+ Terra Expert on tasapainoitettu, täydellinen ´kaikki-yhdessä´ruokapaketti, joka sopii kaikille marsu roduille ja kaiken ikäisille.

+ Terra Expert on suunniteltu vähentämään hammasongelmia ja se sopii myös eläimille joiden hampaita on aikaisemmin jouduttu korjaamaan.

+ Terra Expert Terra expert on luotu tarkkaan harkiten ja kaikki ainesosat ovat valittu lemmikin luontaiset tarpeet huomioon ottaen.

+ Terra Expert sisältää 30% kuitua! Hyväl hammashuollon lisäksi, tämä auttaa saavuttamaan optimaalisen sulavuuden. Ruuansulatus ongelmat kuuluvat menneisyyteen.

+ Terra Expert tukee hampaiden hyvää kuntoa ja sen lisäksi lisää hampaiden luontaista kulutusta rakenteensa ja sisältönsä ansiosta. Lemmikkisi käyttää ruuankanssa ja siksi stimuloi henkistä hyvinvointia.

+ Terra Expertissä on tasapainoitettu vitamiini pitoisuus. Se lisää lemmikkisi vastustuskykyä ja takaa lemmikkisi optimaallisen kunnon joka hetkelle.

+ Terra Expert on täydellinen sekoitus, mutta vettä pitää myös olla tarjolla. Heinää voi myös lisätä lisukkeeksi, mutta ravitsemuksellisesti puhuttuna tämä ei ole tarpeellista.

Raaka-aineet: kasvisperäisetsivutuotteet, viljat, mineraalit, siemenet, öljyt

Ravintoainekoostumus:14% raakavalkuaista, 2.5% rasvaa, 30% kuitu, 8% hehkutusjäännös, 0,9% fosforia, 1.3% kalsiumia, 0,11% natrium

Lisätytaineet/ kg: 17000 IU A-vitamiini, 1500 IU D3-vitamiini, 50mg E-vitamiini, 1000mg C-vitamiini, 400mg Rautaa (E1), 1mg jodi (E2), 0,5mg koboltti (E3), 15mg kupari (E4), 55mg mangaania (E5), 80mg sinkki (E6), 0.25mg seleniumia (E8), aroma 0.5g, pii (E551b) 0.04g

Kommentteja ruuasta: Marsut tykkää. Kestää ehkä kauemminkin kuin 2 viikkoa kahdella marsulla. Hyvää ja suht kovaa purtavaa. Tässä on tekemistä marsuille. Hyvä virike. Hintansa arvoinen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.