Hammashuolto

Whimzees Hammasharja M koirille 12-18 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1,90 190
Määrä: kpl

Pituus 9 cm, paino 15 g.

1.  80 %  TEHOKKAAMPI

OPTIMALINEN KOLMITEHOINEN VAIKUTUS: HAMPAAT, RAIKAS HENGITYS JA PURUKUMI

Tutkimus osoittaa, että WHIMZEES vähentää plakkia vähintään 80 % tehokkaammin kuin johtavan kilpailijan tuote. 28:n käyttöpäivän jälkeen seuraavat tulokset ovat näkyviä • 62 % vähemmän hammaskiven muodostumista • 31 % vähemmän plakin muodostumista • 43 % raikkaampi hengitys

2. 

3 X PIDEMPI PURUAIKA

3 X HAUSKEMPAA

HARJAA HAMPAITA KAUEMMIN = PUHTAAT HAMPAAT

Tarkoin valitut raaka-aineet ja patentoitu korkeateknologinen valmistusprosessi tekevät WHIMZEESistä vankemman pureskella. Vankempi koostumus antaa pidemmän pureskeluajan samanaikaisesti kun se luonnollisesti auttaa koiran hampaita puhdistumaan kun koira pureskelee luuta.

3.

SUOSITELLAAN PÄIVITTÄIN

UNIIKKI KOOSTUMUS

WHIMZEES käyttää vain parhaita luonnollisia raaka-aineita saadakseen aikaan puruluun joka ei vain edistä koiran hampaiden terveyttä vaan on täydellinen annettavaksi päivittäin. Kuten ihmistenkin niin koirienkin hampaat tulisi harjata päivittäin

Allergia: Erityisesti kehitetty edistämään hampaiden puhdistusta, mutta myös välttämään raaka-aineita jotka aiheuttavat yliherkkyyttä. WHIMZEES on allergiaystävällinen valinta myös koirille jotka ovat yliherkkiä. Kasvisperäinen: WHIMZEES ei sisällä eläinproteiineja ja on vähärasvainen ja lisäksi viljaton (lukuunottamatta Riisipuruluuta) eikä sinä ole geenimanipuloituja ainesosia. Tuote on helposti sulava eikä häiritse siten koiran normaalia ruoansulatusta. WHIMZEE tukee optimaalista koiran kokonaisterveyttä ja minimoi riskitekijöitä herkillä koirilla. Luonnolliset raaka-aineet: WHIMZEES käyttää ainoastaan täysin luonnollisia raakaaineita, ei väriaineita, makuja tai lisäaineita.

Koostumus:

perunatärkkelys, glyseriini, jauhettu selluloosa, lesitiini, hiiva, mallasuute, lupiinijauho, alfalfa-uute, kalsiumkarbonaattia, värjätty annatte-uutteella.

 

Ravintotiedot:

Proteiini 1,6 %, raakakuitu 11,1 %, raakarasva 2,9 % raakatuhka 0,7 %

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.