Info

Unelmalemmikkien myymälä on perustettu vuonna 1992 Riihimäelle. Valikoimiin kuuluu tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, kaneille ja kaloille. 700 m2 myymälästä löytyy myös akvaariokaloja, marsuja, kaneja, hiiriä, gerbiilejä ja hamstereita aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Myymämme pieneläimet ovat aina kotimaista kasvatustyötä. Myymillämme eläimillä ovat erikoissuuret tilat. Unelmalemmikkien valikoimiin kuuluvat myös ruokaeläimet; sirkat, jauhomadot ja jättijauhomadot.

Myymälämme on erikoistunut pakasteruokiin. Raakaruokia meillä löytyy 25 pakastimen ja pakastehuoneen verran viideltä eri toimittajalta. Pakasteita voi ostaa myös laatikoittain suuremmissa erissä.

Valikoimiimme kuuluvat myös omavalmisteiset varoituskyltit. Osa tuotteista on omaa maahantuontia ja mahdollistaa näin ollen näille tuotteille edulliset myyntihinnat.

www.unelmalemmikit.net tuotteet sisältävät arvonlisäveron.

Facebookissa sivuilla Eläinkauppa Unelmalemmikit Oy voit osallistua lukuisiin kilpailuihin ja voittaa tarvikkeita ja lahjakortteja lemmikillesi.  Seuraa meitä myös Instagramissa.

Tilaukset toimitetaan postitse, matkahuollon kautta tai noutona Riihimäen myymälästä. Painavat ruokasäkit, hiekat, muut painavat tuotteet, pakasteet, eläimet, ruokaeläimet, kalat ja kasvit on noudettava Riihimäen myymälästä.

Unelmalemmikit Oy
Keskuskatu 18-20,
11100 Riihimäki

Palvelemme puhelimitse arkisin 10-19. 
Puh. 010-3968700 
tai 050-5436905
Y-tunnus: 1869687-8