Talvivaatteet

Subrima Tricot Overall brown

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
44,90 €
Määrä: kpl

Rukka Pets koiran haalari. Lahkeissa joustavat reunakantit. Kuivuu nopeasti. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Lämmin ja hengittävä materiaali. Suojaava, säädettävä kaulus. Erittäin miellyttävä yllä, joustava.

PYSY KUIVANA, LÄMPIMÄNÄ & TYYLIKKÄÄNÄ: Hyvin istuva fleecehaalari lämmittää koiraa viileissä olosuhteissa. Teknisten materiaalien yhdistelmästä valmistettu haalari on kevyt päällä. Sen yläosa on meleerattua neulosta, alaosa ja lahkeet ovat sileäpintaista ja erittäin joustavaa neulosta. Molemmissa materiaaleissa on pehmeä harjaus sisäpuolella. Olemme suunnitelleet haalarin, joka on lämmin, mukava ja lisäksi tuulenpitävä. Tämän haalarin avulla koirasi pysyy kuivana ja lämpimänä lähes kaikissa ulkoilusäissä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Selässä olevan vetoketjun ansiosta haalari on helppo ja nopea pukea. Konepesun kestävä haalari kuivuu nopeasti ja se on helppo pakata pieneen tilaan. Alaosan materiaali on helppo puhdistaa roiskeilta ja kuivuu nopeasti.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustava materiaali ja hyvä leikkaus mukailee koiran liikkeitä ja tekee siitä huomaamattoman. Tästä syystä se sopii erinomaisesti koiralle, joka ei ole tottunut vaatteisiin. Haalarin säädettävät pääntie ja kaulus viimeistelevät istuvuuden ja maksimoivat suojan. Haalari on saatavilla koosta 25 aina kokoon 65 asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Tässä haalarissa trkeiden saumojen päälle on tikattu heijastava nauha.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä ulkoiluhaalari olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on joustavaa, vettähylkivää ja tuulenpitävää polyesteriä pehmeällä fleece-vuorella, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.