Mush ja MurreMix

50667 MURREN HEPO-MIX 1 KG pullapussi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,50 950
Määrä: kpl

Murren Classic Hepo-mix

Hepo-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on alkujaan suunniteltu aivan erityisesti allergisille ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille. Useimmat koirat sietävät hyvin hevosen lihaa ja vihreitä, mietoja kasviksia. Ateria on täysin viljaton ja sisältää hevosen lihaa, sisäelimiä, rasvaa ja luuta (6 %).

Ateria sisältää 5 % maksaa. Maksa on todellinen ravintopommi, sillä se sisältää mm. A-vitamiinia, B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa. Korkean A-vitamiinipitoisuuden takia maksan määrä ruokinnassa tulee kuitenkin pitää maltillisena, yleensä noin 2-5 % ruoan kokonaismäärästä. Korkea maksan määrä kerralla saattaa myös aiheuttaa ulosteen löysyyttä, joten useimmille koirille toimii parhaiten pieni määrä maksaa kerrallaan muun aterian mukana. Yhdistele maksaa sisältäviä ja sisältämättömiä aterioita monipuolisesti tasapainoisen ruokavalion varmistamiseksi. 

Kätevät pullat

Erillän pakastetut noin 25 gramman pullat on helppo annostella ja nopea sulattaa. Uudelleen suljettavan pussin ansiosta pullat säilyvät pakastimessa hyvin ja tämä mahdollistaa myös eri aterioiden sujuvan yhdistelyn keskenään! Ateria on valmis käytettäväksi sellaisenaan, mutta niin halutessasi voit yhdistellä eri aterioita ja lihoja. Jos koiralla on ruoka-aineiden suhteen rajoitteita, voidaan ateriaa täydentää myös esimerkiksi luuttomalla hevosen lihalla ja rustoilla sekä luilla.

Monipuolinen ruokavalio

Raakaruokinnassa tavoitteena on täyttää koiran ravintoaineiden tarpeet luonnollisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä yhdistellä eri aterioita keskenään, jotta ruokavaliosta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tällöin mahdollisesti tarvittavien lisäravinteiden ja suoliston kuntoa tukevien valmisteiden valinnassa.

Koostumus
Hevonen 82 % (liha, keuhko, luu (6 %), maksa (5 %), sydän, rasva, perna, rusto), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu, nokkonen.


Käytä ainoastaan lemmikkieläinten ruoaksi. Säilytetään alle -18°C. Ei saa lämittää. Pidä erillään elintarvikkeista. Pese kädet ja puhdista työkalut, välineet ja pinnat tämän tuotteen käsittelyn jälkeen. Anna koirallesi päivittäin ruoka-annos, joka vastaa 2-5% koiran painosta. 

 
Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 15,3 g
Rasva 10,3 g
Tuhka 3,0 g
Kosteus 68,6 g
Energia (KJ) 681
Energia (Kcal) 163
Kuitu 0,5 g
Kalsium 1,2 g
Fosfori 0,7 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.