Mush ja MurreMix

50668 MURREN LAMMAS-MIX 1 KG pullapussi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,50 950
Määrä: kpl
Käytä ainoastaan lemmikkieläinten ruoaksi. Säilytetään alle -18°C. Ei saa lämittää. Pidä erillään elintarvikkeista. Pese kädet ja puhdista työkalut, välineet ja pinnat tämän tuotteen käsittelyn jälkeen. Anna koirallesi päivittäin ruoka-annos, joka vastaa 2-5% koiran painosta. 

Sisältää 240 gramman levyjä.

Murren Lammas-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on suunniteltu erityisesti allergisen koiran eliminaatiodiettiin. Useimmat allergiset koirat sietävät hyvin lammasta ja vihreitä mietoja kasviksia. Lammas-mix on täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan lampaan lihaa, jauhettua lampaan rustoluumateriaalia 10 %, sisäelimiä, rasvaa ja vihreitä kasviksia. Lammas-mixin rasvaisempi koostumus tuo lisäenergiaa kylmään talvikauteen sekä on hyvä lisä kilpailevien ja metsästyskoirien treenikauden aikaiseen energiantuotantoon

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.

Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tällöin mahdollisesti tarvittavien lisäravinteiden ja suoliston kuntoa tukevien valmisteiden valinnassa.

  • Pakkauksessa on ohjeita sopivan annostuksen löytämiseksi.
  • Käytä aterioita aina vaihdellen ja monipuolista ruokavaliota erilaisilla lisillä.
  • Aterioita voidaan käyttää myös lisukkeena kuivaruoan joukossa tai sitä voi lisätä esimerkiksi keitetyn puuron sekaan.
  • Murren Classic -aterioihin on lisätty tuotteesta riippuen rypsi- ja pellavansiemenöljyä tai camelinaöljyä.
  • Kaikki ateriat on suunniteltu mahdollisimman monipuolisiksi - kuitenkin allergiset koirat huomioon ottaen.
  • Murren Classic -aterioihin on lisätty vaihtelevasti luontaisia ravintorikkaita aineita, kuten merilevää, mustaherukkaa, variksen marjaa, puolukkaa, mustikkaa, nokkosta ja valkosipulia.
  • Vaihtelua halutessasi voit korvata valmiin Murren Classic -aterian itse tekemälläsi lihakasvisaterialla tai tarjoamalla jauhetun luuaterian sijaan kokonaisia lihaisia luita.

Koostumus
Lammas (liha, rusto, luu (luumateriaali yht 10 %), rasva maksa, munuainen), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu ja merilevä.

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 10.9
Rasva 25.8
Tuhka 6.1
Kosteus 56.8
Kalsium 1.8
Fosfori 1.0
Energia 1148 kJ/274 kCal
 

Annostus

 Pieni koira 5-10 kg  100-200 g/vuorokausi
 Keskikokoinen koira 15-20 kg  250-450 g/vuorokausi
 Keskisuuri koira 25-30 kg  500-700 g/vuorokausi
 Suuri koira 35- kg  750-950 g/vuorokausi

 

Ravinnon tarpeeseen vaikuttaa koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Annosteluohje on suuntaa antava. Ruoan määrää tulee lisätä tai vähentää koiran yksilöllisen tarpeen mukaan.

 Runsas luumäärä kokonaisruokavaliossa voi aiheuttaa ummetusta ja koiran uloste voi olla liian kovaa. Silloin ruoka-annokseen tulee lisätä luutonta lihaa, kasviksia tai keitettyä tattaria.
Valmistuspäivä löytyy pakkauksesta. Tuote säilyy 18 kk valmistuspäivästä.


 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.