Mush ja MurreMix

50642 Basic Mush sika-nauta annospullat 1 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4,90 490
Määrä: kpl

Suomalainen sika 75 % (liha, keuhko, rusto), suomalainen nauta 25 % (liha, sydän, keuhko, rusto)

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G

ENERGIA (KJ/KCAL) 988/236
PROTEIINI (G) 15.0
RASVA (G) 18.3
KALSIUM 0.0
FOSFORI 0.2
KOSTEUS 62.5
TUHKA 0.9
RAAKAKUITU 0.4

Sika-nauta lihapulla sopii erinomaisesti käytettäväksi muun ruoan seassa, mutta se ei ole täyravinto, eli se ei riitä sellaisenaan ainoana ruokana kattamaan päivittäistä ravintoainetarvetta kissoilla ja koirilla. Yhtälailla voit käyttää sitä omien yhdistelmien toteuttamiseen.

Tuote löytyy kätevässä pullamuodossa, uudelleensuljettavassa pussissa, joten voit ottaa vaikka pullan kerrallaan sulamaan.

SIKA

Sen lisäksi, että täytämme suomalaisen lihatuotannon korkeat kansalliset standardit, käyttämämme sianliha tulee paikallisilta suomalaisilta perhetiloilta. Eläinten hyvinvointia seurataan huolellisesti: sekä eläinlääkäri että valvova viranomainen vierailevat tiloilla useita kertoja vuodessa. Tiukkojen säännösten takia, muiden asioiden ohella, koirille ja kissoille erittäin vaarallista Aujeszkyn tautia ei esiinny lainkaan suomalaisilla sioilla. Sianlihamme on aina helppo jäljittää. Sianliha toimitetaan meille joka päivä tuoreena.

 

NAUTA

Naudanlihamme tulee pääosin suomalaisilta perhetiloilta emoyhtiömme Snellmanin kautta. Naudanliha toimitetaan tuoreena Snellmanin lihanjalostukseen, joka sijaitsee MUSH-tehtaan läheisyydessä. Voimme vakuuttaa, että Suomen lihantuotannon korkeat kansalliset vaatimukset täyttyvät ja eläinten terveysohjelman korkeita vaatimuksia noudatetaan. Eläinlääkäri- ja neuvontakäyntejä järjestetään tiloilla useita kertoja vuodessa. Saamme myös osan naudanlihasta Ruotsin tiloilta, jotka noudattavat Ruotsin tiukkoja lihantuotanto- ja karjankasvatuslakeja.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.