Tessu raakaruuat

Broilerintäysravinto koiralle, luuton, 1 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,95 795
Määrä: kpl

Lihan alkuperämaa Suomi.
Luuton, vähärasvainen.

Raakaruokintaa sen helpoimmassa muodossa, Tessun ensimmäinen raakatäysravinto on nyt saatavilla! Tessun broileritäysravinto on mitä mahtavin keino tarjota koirallesi aidosti kaikki mitä se ravinnoltaan tarvitsee. Tarkoin valitut raaka-aineet eli täysin kotimaiset broilerinliha, -kivipiira, -sydän sekä -maksa on tuettu monipuolisella vitamiini- ja mineraaliseoksella, merilevällä sekä kotimaisella puolukalla. Vain yhden eläinproteiinin lähde helpottaa allergisten ja herkkämahaisten koirien ruokintaa.

Annostelu on vaivatonta, sillä yksi raakapulla painaa n. 30 grammaa. Sulata vain uudelleensuljettavasta pussista tarvittava määrä ja tarjoile koirallesi. 

TÄYSRAVINTO koirille. Koostumus: broileri (liha, kivipiira, sydän, maksa), puolukka, vitamiini- ja mineraaliseos, merilevä. Ravintosisältö: raakavalk. 15,9 %, raakarasva 7,7 %, kosteus 76,2 %, tuhka 1,5 %, raakakuitu 1,3 %, kalsium 0,29 %, fosfori 0,18 %. Lisätyt vitamiinit: D-vit. 58,81IU, E-vit. 4,1mg, magnesium 14,7mg, sinkki 1,76mg, mangaani 0,47mg, kalsium 0,08g. Voidaan syöttää päivittäin osana monipuolista ruokavaliota. Tarjoa heti sulatuksen jälkeen. Luuta tai rustoa sisältäviä tuotteita ei saa kypsentää. Sulata erillään elintarvikkeista. Pese kädet ja puhdista työkalut, välineet ja pinnat tämän tuotteen käsittelyn jälkeen. Valvo lemmikkiäsi sen syödessä. Säilytys –18 °C tai alle. Parasta ennen -päiväys on pakkauksen tarrassa. Ainoastaan lemmikkieläinten ruoaksi.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.