EverClean

UUTUUS Ever Clean Naturally 10L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 27,90 2790
Määrä: kpl

99.9% luonnollinen paakkuuntuva kissanhiekka. Laadusta tinkimättä. Tarkoin suunniteltu sekoitus luonnollista savea ja maissia toimii paakkuuntumalla tehokkaasti ja lukiten hajut paakkuihin.

  • Valmistettu 99.9% luonnollisista raaka-aineista. Tuote tarjoaa kissallesi luonnollisen ympäristön ja tukee kissan luontaisia käyttäytymistarpeita ja hyvinvointia.
  • Hajustamaton koostumus sopii myös hajusteherkille kissoille ja omistajille.
  • Luonnollinen hajunsitomiskyky sitoo ja lukitsee pahat hajut paakkuihin.
  • Ever Clean on erittäin imukykyinen kissanhiekka ja se toimii erityisesti ulosteperäisten ammoniakkihajujen leviämisen estämisessä.
Kissanhiekka, jonka kissasi valitsisi
Kissat eivät osaa puhua. Mutta 95% kissoista* innostui Ever Clean Naturally – kissanhiekasta ja se kertoo meille, että olemme onnistuneet uutuustuotteemme valmistuksessa.
Uutuustuotteemme on 99.9% luonnollisista raaka-aineista valmistettu paakkuuntuva kissanhiekka. Sano hyvästit pahoille hajuille ja toivota tervetulleeksi tiiviit helposti siivottavat paakut. Ainutlaatuinen koostumus sisältää imukykyistä savea ja maissia tarjoten tehokkaan imukyvyn ja pölyämättömän ja hajustamattoman koostumuksen.
Kissan tassut ovat erittäin herkät, joten hiekkalaatikossa tulisi olla niille sopivaa materiaalia. Siksi uutuustuotteemme muistuttaa mahdollisimman paljon luonnollista hiekkaa, jonka kissojen villit sukulaiset valitsevat luonnossa. Luonnollinen kissanhiekka kannustaa kissaasi toimimaan lajinmukaisesti eli kaivamaan ja peittämään jätöksensä.
Jokainen meistä arvostaa puhtautta elinympäristössämme. Siksi käytämme vain laadukasta bentoniittisavea Ever Clean Naturally -kissanhiekan valmistuksessa. Se muodostaa tiiviit paakut, jotka on helppo siivota ilman murenemista ja näin kissasi hiekkalaatikko säilyy puhtaana.
Tämä hiekka saa kissat villiksi ja sinäkin taatusti innostut. Jos haluat luonnollisen kissanhiekan, joka toimii täydellisesti, niin ota testiin Ever Clean Naturally.
 1. Kaada hiekkalaatikkoon 7 cm kerros Ever Clean -hiekkaa. Keskimääräinen hiekkalaatikko vaatii 5 litraa kissanhiekkaa.
 2. Lapioi pois jätöspaakut, jotta jäljelle jäänyt kissanhiekka pysyy puhtaana.
 3. Hävitä jäte sekajätteen mukana. Älä huuhtele kissanhiekkaa vessanpöntöstä alas.
 4. Lisää Ever Clean -kissanhiekkaa korvataksesi poistetun hiekan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.