Frank's Breeder Line

Frank's Breeder Line Power 15 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 45,95 4595
Määrä: kpl

POWER 30/20

Gluteeniton koiranruoka.

Frank's Breeder Line on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat kohtuuhintaista ja laadukasta ruokaa myös ammattikäyttöön.

 

Frank's Breeder on perinteinen korkealaatuisista raaka -aineista valmistettu koiranruokavalikoima, jossa on yksinkertaisempi käsittely, taloudellisemmat pakkaukset ja todellinen massatuotanto. Näin voimme tarjota tätä laadukasta ruokaa edullisempaan hintaan.

 

Sitoutuneita käyttäjiä Frank's Breeder Linellä on paljon, esim. metsästyskoirat, urheilukoirat ja työkoirat. Ammattimaiset kasvattajat ovat olleet tyytyväisiä Breeder linen tarjoamaan laatuun jo useita vuosia.

Frank's Breeder Line -ruoat sisältävät kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet tasapainoisessa suhteessa ja sulavat erinomaisesti.​

Frank's Breeder Line Power on oikea valinta rekikoirille - kehitetty kovaa työtä tekeville koirille, jotka tarvitsevat paljon energiaa. 

Myös muut erityisen kovaa työtä tekevät koirat, kuten metsästyskoirat, urheilukoirat ja muut työtä tekevät koirat hyötyvät tästä energiaruuasta.


Valmistusaineet: kananliha (52 %), maissi, riisi, ohra, kananrasva, juurikaskuitu, mineraalit ja vitamiinit, johanneksenleipäpuun hedelmä, pellavansiemen, hydrolysoitu kananliha, lesitiini, hiiva.


Ravintosisältö: proteiini 30,0 %, rasva 20,0 %, kuitu 2,5 %, tuhka 6,0 %, kosteus 9,0 %, kalsiumi 1,4 %, fosfori 1,0 %.

Kohtuuhintaista ja laadukasta ruokaa, myös ammattikäyttöön.

100 % tyytyväisyystakuu.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.