Kotiin

KERTAKÄYTTÖISET PISSA-ALUSTAT M 60X60 15 KPL/PKT

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,50 1150
Määrä: kpl

Kertakäyttöiset pissa-alustat M 60×60 15 kpl/pkt

Kertakäyttöinen erittäin imukykyinen pissa-alusta. Voidaan käyttää myös esim. synnytyksen ja pentujen hoidon yhteydessä sekä sairastapauksissa suojaamaan petejä tai lattioita mahdollisilta nesteiltä ja muilta lioilta. Helppo käyttää ja vaihtaa uuteen.

Useampi kerros imee nestettä tehokkaammpi. Sisältää hajunpoisto-ominaisuuden, erityisesti vähentää virtsan hajua. Kuivuu nopeasti, lukitsee nesteen sisäänsä. Vähentää pennun sisäsiisteyskasvatukseen kuluvaa aikaa ja houkuttelee (feromoni tuoksu) pentua tekemään tarpeensa alustalle. Antibakteerinen suojaus.

Käyttöohje:

Aseta alusta paikalleen toisella puolella olevien tarranauhojen avulla. Alustan alapuoli on tehty vedenestävästä materiaalista joka suojaa alustan ala olevaa lattiaa kosteudelta. Pidä alusta aina lemmikin saatavilla, pennulla kuitenkin poissa pedin ja ruokailualueen lähettyviltä. Kun pentu on juonut tai syönyt, aseta se alustalle jossa se voi haistella alustassa olevaa ferominiin perustuvaa houkuttelevaa tuoksua. Tämä stimuloi pennun aisteja ja rentouttaa sen tekemään asiansa alustalle. Kun pentu tekee asiansa, palkitse se sen jälkeen herkulla tai kehulla. Vaihda alusta joka käytön jälkeen ja liikuta sitä pikkuhiljaa ulkoovea kohti. Kun olet saanut pennun ulos, taita alusta kaksinkertaiseksi vähentääkseen sen pinta-alaa. Ajan myötä pentu tekee kaikki asiansa ulos ja pissa-alustaa ei enää tarvita..

Koko: 60×60cm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.