Pakasteet

50212 Mush Vaisto Cat Roosa Kana-Sika 800 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 6,90 690
Määrä: kpl

MUSH B.A.R.F. Basic® Cat Kana-kalkkuna-sika on erinomainen tuote kissoille, joille kana ja kalkkuna ovat suurta herkkua. 

KOOSTUMUS: Suomalainen broileri 47% (liha, sydän,luu, maksa, nahka, kivipiira) suomalainen kalkkuna 35% (liha, luu) suomalainen sika 18% (liha, munuainen, sydän, maksa, luu), joista: liha 54 %, sisäelimet 23 % (josta sydän 10%), rusto, jänne ja sidekudos yhteensä 12 %, tuoreet luut 11 %.

Ravintoaineet
/100 g
Energia
977 kJ / 233 Kcal
Proteiini
15.00g
Rasva
18.40g
Kalsiumia
0.83g
Fosforia
0.52g
Kosteus
61.80g
Tuhka
2.40 g
Kissan raakaruokinta:

Kissat ovat lihansyöjiä, ja siksi niiden ruokavalion tulisi koostua lähes yksinomaan raa'asta lihasta, sisäelimistä sekä luista. Me MUSHilla tiedämme, että jokaisella kissalla on ruokinnan suhteen yksilölliset tarpeet, eikä ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa ruokkia kissaa. Me kuitenkin uskomme, että BARF on kissalle luonnollista ruokaa.

BARF jäljittelee kissan lajityypillistä ravintoa. Tämän vuoksi olemme lisänneet valikoimaamme myös kissoille kehitettyjä tuotteita, jotka sopivat osaksi täysipainoista BARF-ruokavaliota.

Kissanruokamme raaka-aineet ovat tarkasti valittuja, jotta kissa saa tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja. Erityishuomiota kissan raakaruokinnassa on kiinnitettävä tauriiniin, jonka saanti on kissalle välttämätöntä. Voit halutessasi täydentää ruokavaliota esimerkiksi kokonaisilla sydämillä ja sydänjauhelihalla, jotka ovat hyviä tauriinin lähteitä.

Näin kissan kanssa barffataan:

1) Luonnossa kissat syövät useita pieniä aterioita pitkin päivää. Tämän vuoksi on tärkeää, että kissalle tarjotaan ruokaa usein, tai ruokaa on koko ajan saatavilla.

2) Kissat vaativat ehdottoman tuoretta ruokaa.

3) Olemme kehittäneet helppokäyttöiset annospullat. Voit tarjota kissalle uusia pullia useita kertoja päivässä. Sulje pakkaus ja laita se pakastimeen odottamaan seuraavaa ruokailua.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.