Mush ja MurreMix

50670 Murren Sikakasvis-Mix levyt 10 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 42,95 4295
Määrä: kpl

Murren Classic Sikakasvis-mix 10 kg koiran raakaruoka

Noin 41 levyä a' 245 g

Sikaa ja kasviksia levyinä. Kotimainen viljaton ateria koiran raakaruokintaan. Murren Murkinan alkuperäinen raakaruokasarja! Valmiit ateriat helppoon ruokintaan.
 

Sikakasvis-mix on erittäin maistuva perusateria osaksi monipuolista raakaruokintaa. Se on erinomainen ateria sellaisenaan, täydennettynä muilla aterioilla tai vaikkapa nappulan kaverina. Ateriaan on lisätty luonnolliseksi vitamiinien ja hivenaineiden lähteeksi mm. merilevää ja mustaherukkaa. Matalamman luupitoisuuden ja korkeamman kasvispitoisuuden ansiosta ateria on vatsaystävällinen ja sopii useimmille vatsantoiminnan häiriöistä kärsiville koirille.

Ateria ei sisällä maksaa. Maksa on todellinen ravintopommi, sillä se sisältää mm. A-vitamiinia, B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa. Korkean A-vitamiinipitoisuuden takia maksan määrä ruokinnassa tulee kuitenkin pitää maltillisena, yleensä noin 2-5 % ruoan kokonaismäärästä. Korkea maksan määrä kerralla saattaa myös aiheuttaa ulosteen löysyyttä, joten useimmille koirille toimii parhaiten pieni määrä maksaa kerrallaan muun aterian mukana. Yhdistele maksaa sisältäviä ja sisältämättömiä aterioita monipuolisesti tasapainoisen ruokavalion varmistamiseksi. Tarvittaessa voit lisätä maksaa sisältämättömään ateriaan sellaisenaan pelkkää maksaa. 

Kätevät lihalevyt

Laatikossa on 42 kappaletta noin 240 gramman levyjä. Levyjen annostelu on helppoa ja sulattaminen nopeampaa verrattuna suurempiin pötköihin. Jos koko levy ei tule syötyä kerralla, voi sulaneen aterian säilyttää jääkaapissa ja tarjota seuraavalla aterialla tai seuraavana päivänä! Ateria on valmis käytettäväksi sellaisenaan, mutta niin halutessasi voit yhdistellä eri aterioita ja lihoja. Kaveriksi sopii erinomaisesti myös lihaisa kokonaan syötävä rusto/luu!

Monipuolinen ruokavalio

Raakaruokinnassa tavoitteena on täyttää koiran ravintoaineiden tarpeet luonnollisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä yhdistellä eri aterioita keskenään, jotta ruokavaliosta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tällöin mahdollisesti tarvittavien lisäravinteiden ja suoliston kuntoa tukevien valmisteiden valinnassa.

Koostumus
Sika 62 % (liha, sydän, luu (2 %) ja rusto), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), rypsiölyöljy, merilevä, pellavansiemenöljy, mustaherukka, sitruskuitu.

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 11,0 g
Rasva 12,1 g
Tuhka 2,7 g
Kosteus 70,5 g
Energia (KJ) 687
Energia (Kcal) 165
Kuitu 0,8 g
Kalsium 0,8 g
Fosfori 0,4 g

Kotimainen klassikko

Murren Classic ateriat ovat vuonna 2005 ensimmäisiä Suomessa markkinoille tuotuja koirien pakasteaterioita. Murren Classic aterioiden tarkoituksena on tarjota laadukkaasti helppoutta koiran ruokintaan ja erityisesti raakaruokintaan. Murren Classicit soveltuvat täydellisesti raakaruokinnan pohjaksi sellaisenaan tai lisukkeeksi ja täydentämään muita ruokintamuotoja.

Ateriasarjassa on erityyppisiä vaihtoehtoja vaihteleviin tarpeisiin. Ajatuksena Murren Classiceissa on, että monipuolisesti yhdistelemällä saadaan tarjottua koiralle yksilölliset tarpeet täyttävä ruokintakokonaisuus. Murren Classic aterioita voi yhdistellä keskenään ja niitä voi täydentää esimerkiksi muilla lihoilla, luilla ja rustoilla, öljyillä ja tarvittavilla lisäravinteilla.

Mikä ihmeen raakaruokinta?

Raakaruokinnalla tarkoitetaan ruokintaa, jossa lemmikille tarjotaan kaikki ravintoaineet mahdollisimman luonnollisista lähteistä. Ruokinnan perustana ovat raaka liha, rasvat, sisäelimet, kala, lihainen luu/rustomateriaali jauhettuna tai kokonaisena sekä jauhetut kasvikset, marjat ja muut tarpeen mukaan annettavat lisät. Raakatuotteita, kuten jauhelihoja, voidaan käyttää myös erinomaisena lisänä muissa ruokintamuodoissa.

Prosessoimattomista puhtaista raaka-aineista koostettava ruokavalio mahdollistaa erinomaisesti myös lemmikin yksilöllisten tarpeiden huomioinnin!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.