Marsun ruoka

Versele-Laga Complete Cavia 500 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,95 595
Määrä: kpl

Versele Laga Cavia Complete on täysravintopuriste marsuille joka maistuu. Kaikki ruokapalat sisältää samanlaisen, tasapainoisen sekoituksen marsun ravintofysiologiaan sopivia ainesosia, tällätavoin marsu ei voi valikoida ruoastaan vain tiettyjä mieliherkkujaan. Ruuassa ei ole käytetty viljanjyviä. Ruoka sulavaa helposti ja sisältää 20% raakakuitua. Kuidut ja lisätyt prebiootit (FOS ja MOS) huolehtivat suoliston terveestä bakteerikannasta. Marsun hampaat kasvavat jatkuvasti ja tarvitsevat pureskelua pysyäkseen lyhyinä. Puristeiden sisältämät pitkät kuidut kuluttavat hyvin marsun hampaita.

Hammashoito
Pitkät, jauhamattomat kuidut, joissa on runsaasti silikaatteja, antavat paljon tekemistä jatkuvasti kasvaville hampaille ja kuluttavat niitä, mikä on välttämätöntä marsulle.


Pitkät kuidut
Marsut ovat kasvissyöjiä.  Niiden ravinnossa tulee olla riittävästi kuituja ja vähän tärkkelystä. Cavia Complete sisältää 20% raakakuitua. Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta jauhamattomat, pitkät, silikaattipitoiset kuidut on saatu mukaan puristeisiin.  Pitkät kuidut tukevat suoliston toimintaa ja kuluttavat hampaita.


Marsu pysyy ihannepainossa helposti syödessään Cavia Completia. Ruoan matala energiapitoisuus, matala tärkkelyspitoisuus ja korkea kuitupitoisuus ovat ihanteellinen perusta helposti sulavalle, tasapainoiselle ravinnolle. 


Prebiootit
Lisätyt prebiootit - frukto-oligosakkaridit (FOS) - auttavat piennisäkkäitä ylläpitämään tervettä suolistobakteerikantaa, jotta ruoansulatus toimii ongelmitta.

Lisätyt  vitamiinit:
C-vitamiini: Marsut eivät pysty tuottamaan itse C-vitamiinia kehossaan. Siksi C-vitamiinin saanti ravinnosta on niille elintärkeää. Versele-Laga Cavia Complete -ruokaan on lisätty 1000 mg/kg stabiloitua C-vitamiinia. Se on kiteiseen muotoonsa verrattuna vähemmän altista hapettumiselle ja hajoamiselle ja tehoaa siksi pidempään.

A-vitamiini: ihosolujen uusiutuminen, näkökyky, lisääntyminen ja aineenvaihdunta. 
D3-vitamiini: kalsiumin ja fosforin imeytyminen, luun aineenvaihdunta. 
E-vitamiini: tärkeä antioksidantti, jota suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja lisää elimistön puolustuskykyä.


Yucca-uute sitoo ammoniakkia ja muita hajua aiheuttavia ainesosia. Näin epämiellyttävät hajut vähenevät.

Ruokintasuositus:
Täysravinto. Rodusta, koosta ja iästä riippuen marsu tarvitsee päivässä noin 35 - 50 g ruokaa. Vaihda ruoka ja vesi päivittäin.

Marsu tarvitsee päivittäin heinää.

Cavia Complete on maistuva ruoka joka pitää marsun vatsan kunnossa.

 

Valmistusaineet:
kasviperäiset sivutuotteet (timotei 7%, heinät ja yrtit), kasviproteiiniuutteet, hedelmät ja marjat (seljanmarja 4%), siemenet (pellavansiemenet 2%), kehäkukka, Yucca.

Ravitsemukselliset lisäaineet kg:a kohden:
A-vitamiini 10000 ky, D3-vitamiini 1200 ky, C-vitamiini 1000 mg, E-vitamiini 80 mg, E1 (rauta) 100 mg, E2 (jodi) 2 mg, E4 (kupari) 10 mg, E5 (mangaani) 75 mg, E6 (sinkki) 70 mg, E8 (seleeni) 0,2 mg, hapettumisenestoaine.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.