Zaaron

Zaaron Chicken&Rice 12kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 67,90 6790
Määrä: kpl

Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice on holistinen tuorelihapohjainen AITO kana-riisi täysravinto koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, pennusta koko aikuisiäksi. Se on valmistettu parhaista ja valikoiduista luonnollisista raaka-aineista ilman halpoja täyteaineita - ilman vehnää, ohraa, kauraa, maissia, hernettä, linssiä, perunaa, soijapapua ja gluteeneja, sekä luonnollisesti, ilman kemiallisia antioksidantteja, väri- ja säilöntäaineita. Sen ainutlaatuinen koostumus tekee siitä erinomaisen valinnan myös herkimmille ja allergisille koirille, sekä vaativille koirille, joille halutaan tarjota parasta täysravintoa.

Erittäin lihapitoinen ja monipuolinen koiran täysravinto - pääraaka-aineena tuorekananliha. Se sisältää kanaa 62 %:a ja runsaasti terveellisiä yrttejä, kasviuutteita, karpaloa. probiootteja ja luonnollisia nivelien rakenneaineita ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä. Se on myös kehitetty ihanteel-liseksi koiran iholle ja turkille - tarkoittaen kauniimpaa kiiltävää turkkia, tervettä ihoa, vähemmän karvanlähtöä ja vähemmän kutinaa ja rapsutusta.

Zaaron Holistic Chicken & Rice koiran täysravinto täyttää Yhdysvaltalaisen AAFCO:n asettamat ravintovaatimukset koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, täyttäen täydellisesti myös erittäin vaativat penturavintovaatimukset.

Ihanteellisen terveyden ja hyvinvoinnin perustana:

Pääraaka-aineena tuorekananliha, korkealaatuista kanaa 62 %
Koiran terveyttä ylläpitäviä luonnollisia yrttejä ja kasviuutteita
Luonnollisia nivelien rakenneaineita, glukosamiinia, MSM:ää ja kondroitiinia, ylläpitämään nivelien hyvää ja kestävää terveyttä
Luonnollisia ihon ja turkin hyvän terveyden ylläpitäjiä
Runsaasti elintärkeitä Omega-3 & Omega-6 rasvahappoja
Karpaloa ylläpitämään mm. virtsateiden hyvää terveyttä
Probiootit edistämään ruoansulatusta, tasapainoittamaan suolistofloraa ja ehkäisemään ruoansulatushäiriöitä
Luontaistuotteet, luonnolliset antioksidantit, vitamiinit ja 
mineraalit vahvistamaan koiran luonnollista vastustuskykyä
Kehitetty koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, täyttäen myös vaativat penturavintovaatimukset - koiranpennuille, aikuisille, sekä iäkkäille, vähemmän aktiivisille ja ylipainoisille koirille
Tuorelihaan pohjautuva erinomainen maistuvuus – koirat rakastuvat Zaaron:in tuoreeseen herkulliseen makuun
Made in UK - valmistettu Englannissa
100 % maku- ja tyytyväisyystakuu
Analyyttinen koostumus:
 

Raakavalkuainen

28,50

 %

Raakarasva

15,50

 %

Raakakuitu

3,00

 %

Kosteus

8,00

 %

Hehkutusjäännös (tuhka)

7,00

 %

Hiilihydraatit (NFE)

38,0

 %

Kalsium (Ca)

1,51

 %

Fosfori (P)

1,40

 %

Sinkki (Zn)

135,00  mg/kg Vitamiini C 200,00  mg/kg

Vitamiini A

14.425  ky/kg Vitamiini D 2.165  ky/kg

Vitamiini E

95  ky/kg Linolihappo (Omega-6) 3,15  %
Alfalinoleenihappo (Omega-3) 0.52  % ME (muuntokelp. energia) 364,5  Kcal/100 g.
 

 

Valmistusaineet:
Tuorekananliha (38 %), kuivattu kananliha (20 %), ruskea riisi, valkoinen riisi, juurikaskuitu, kananrasva, kananlihauute, lucerne, auringonkukkaöljy, pellavansiemen, vitamiinit, mineraalit, kuivattu kananmuna, kuivattu porkkana, lesitiini, kamo-milla, piparminttu, Yucca Schidigera kasviuute, kuivattu merilevä, kuivattu karpalo, oregano, salvia, persilja, meirami, tim-jami, glukosamiini, MSM (metyylisulfonyylimetaani, luonnollinen orgaaninen rikki), kondroitiini sulfaatti, tokoferoli kasviuute (antioksidantti), rosmariini (antioksidantti), Enterococcus faecium (probiootti). Made in UK - valmistettu Englannissa.

 

Lisätty antioksidanttina luonnollista rosmariiniä ja tokoferoli-kasviuutetta (luonnollinen E vitamiini). Ei sisällä suolaa, väri- tai säilöntä-aineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.