Joulutuotteet

JR Joulu Koiran viljaton joulukalenteri 110 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
11,95 €
Määrä: kpl

JR Joulu Koiran viljaton joulukalenteri 140 g

Täysin viljattomat terveelliset ja maistuvat herkut kaikille koirille joulun odotukseen, sisältää 24 herkkua, 7 erilaista viljatonta keksiä. Joulupäivälle löytyy vielä erikoisyllätys!

Mikä on hauskempaa kuin odottaa innolla joulua ja samalla syödä terveellisesti? Nyt myös lemmikkisi voi nauttia maukkaita joulun herkkuja. ”JR ”Viljattoman” joulukalenterin kanssa, täysin viljaton, terveellinen välipala joka päivä koko joulunodotuksen ajan. Kalenteri on täytetty vain luonnollisilla viljattomilla herkuilla, se ei ole vain täydellinen täydentävä viljaton herkku, mutta myös erityisesti suunniteltu sopivaksi koirille. Näin lemmikkisikin saa joulun tuntua jokaiselle päivälle. Itse joulupäivänä kalenterissa on erityinen herkku!

Ruokintasuositus: Käytetään herkkuna, täydennysrehu koirille. Säilytetään viileässä ja kuivassa, poissa suorasta auringonvalosta.

Porkkanakeksi: Sis.Hernehiutale 40%, porkkana 26%, muna ja munatuotteet, kananfile 13%, rapsiöljy, pellavansiemenöljy,anis.

Persiljakeksi: Sis. Hernehiutale 37%,porkkana 25%,muna ja munatuotteet, kananfile 12,5%, persilja, fenkoli, rapsiöljy, pellavansiemenöljy, tinjami.

Punajuurikeksi: Sis.Hernehiutale 40%, porkkana 26%, muna ja munatuotteet, kananfile 13%, punajuuri , rapsiöljy, pellavansiemenöljy, omena.

Valentinekeksi: Sis.Hernehiutale, porkkana 26,9%, muna ja munatuotteet, kananfile 13,4%, rapsiöljy 2%, pellavansiemenöljy, oluthiiva 1%.

Valentinekeksi mustalla kuminalla: Sis.Hernehiutale, porkkana 26,6%,muna ja munatuotteet 15,2%, kananfile 13,3%, mustan kuminan siemen 2%, rapsiöljy, pellavansiemenöljy 1%.

Valentinekeksi ruusunmarjalla: Sis.Hernehiutale, porkkana 2636%, muna ja munatuotteet 15,2%, kananfile 13,3%, rapsiöljy, ruusunmarja 1,5%, pellavansiemenöljy, punajuuri

Viljaton joulupuukeksi Sis.Hernehiutale, porkkana, muna ja munatuotteet, kananfile, rapsiöljy, pellavansiemenöljy, karpalo.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.